Сладкарници Romance

Детска торта с Миньони

Детска торта с Миньони

№ 1626

Шоколадова торта "Шоко",на 2 етажа,26 парчета,фококартинка,фонданови фигурки.

3 Дена предварителна заявка.

Цена: 81.00 лв. бр.