Малка Домашна Медена торта с боровинки

Малка Домашна Медена торта с боровинки

№ 1570

Малка Домашна Медена Торта 6 парчета

 

Орехи, заквасена сметана, медени блатове,боровинково сладко

 

(No 1,3,5,7,8)

 

Цена: 16.00 лв. бр.