Малка Японска Торта

Малка Японска Торта

№ 1586

Малка Японска Торта филиран бадем

 

Бял и шоколадов мус,  ронливи целувчени платки, филиран бадем, какао и сметана

 

4-6 парчета

Цена: 19.00 лв. бр.