Ноазет Плачинка

Ноазет Плачинка

№ 1583

Сладка Палачинка Ноазет

Палачинка с нукрема, захаросани плодове, кокос, филиран бадем, сметана и сладолед. Залята с карамелов сос и шоколадов сос. 

220 грама

(No1,3,7,8)

Цена: 4.90 лв. бр.