Романс

 

 

“Виенски салон “Романс ® предлага 200 места в шест зали (по три на всеки етаж) и 100 места на терасата. Залите са обзаведени в модерен стил, отоплени, климатизирани и вентилирани, снабдени с пожаро-известителна система и озвучителна уредба. Романс  ® е с категория две звезди и предлага на посетителите романтична обстановка, приятни и тихо звучащи музикални записи, разнообразно меню и възможност за повикване на такси. 

Виенски салон Романс ® е добре известен със своите сладкарски специалитети – собствено производство  торти, разнообразни плодови пайове и сладолед. Предлагат се и солени палачинки, лазаня, кишлурен, тостове, сандвичи и други. Богат асортимент от алкохолни и безалкохолни напитки, коктейли и разнообразни топли напитки допълва листата на заведението.
Повечето от специалитетите на Романс ® се приготвят по международни, преобладаващо европейски рецепти от изкусни майстори-сладкари.
Виенски салон Романс ® предоставя своите зали за организиране на различни мероприятия: празненства, коктейли, фирмени тържества, чествания и други. Приемат се поръчки за детски, юбилейни или сватбени торти. Сладкарската работилница на Романс ® предлага своето производство на хотели, ресторанти и заведения в цяла София, като осигурява доставките със собствен транспорт. Няма количествени ограничения относно обема на заявените сладкарски специалитети.