Сладки Сънища Палачинка

Сладки Сънища Палачинка

№ 1582

Сладки Сънища Палачинка

Палачинка,мед,банан,шок. сос ,карам.сос,сметана,сладолед,кокос.

220 грама

(No 1,3,7,8)

Цена: 7.69 лв. бр.